Ergazi Şehit Adil Yurtoğlu İlkokulu
Ergazi Mahallesi 1826.CADDE No6 Batıkent YENİMAHALLE ANKARA

VİZYON

Demokratik ve bilimsel bir öğrenme ortamında hayata ve üst okullara hazırlanan, düşünen, araştıran, üreten, kendine güvenen ve kazanma azmi yüksek bireylerin yetiştiği örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi; ulusal değerlere sahip çıkan, demokratik yaşamı özümseyen, kararlarını akıl gücü ile veren, çevresine saygılı, çağdaş, nitelikli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2015 yılı Ankara Okullar arası Satranç Turnuvasında "Minik Yıldızlar" Hem Kız Hem de Erkekler gruplarında ilk 6´da 4 derece kazanılmıştır.(1.lik,2.lik,4.lük,5.lik ve 6.lık)

09.00-14.40

2 ADET İNGİLİZCE SINIFI BULUNMAKTADIR

Pansiyon Bilgisi

Öğrenci servisimiz bulunmaktadır.

Kızılay 18 Km Ulus 15 Km Yenimahalle 12 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mahllemiz Atlantis Alışveriş merkezine 15 dakika SGK Bölge Müdürlüğüne 5 dakika GALA,Nevadyum sitelerine 3 dakikalık yürüme mesafesindedir. Batıkentte ulaşımı en rahat mahallerinden biridir. Mahallemizde konut kiraları 1000-1500 arası değişmekte olup genel yapı olarak site şeklinde yapılanma mevcuttur.